Aanmelden kandidaten Jos Brink Prijs 2021

Aanmelden van kandidaten kon tot en met 1 maart 2021. Om voor de prijs in aanmerking te komen moet iemand een fundamentele bijdrage leveren of hebben geleverd aan het bevorderen van de sociale acceptatie van LHBTI's in de Nederlandse samenleving en daarmee het LHBTI-emancipatieproces. De bijdrage heeft betrekking op een onderwerp dat in of voor de LHBTI-beweging belangrijk is of veel heeft betekend voor de maatschappelijke acceptatie van LHBTI's in Nederland of daarbuiten. Kandidaten kunnen alleen bij leven worden voorgedragen.
Bent u een internet robot? *Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen.

De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor dit doel. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden, niet online opgeslagen en na afloop van het evenement vernietigd.

Mocht het online aanmeldformulier niet werken, dan kunt u uw kandidaat/kandidaten ook aanmelden door een email te sturen naar . Vermeld in de email uw eigen naam en contactgegevens, de naam en contactgegevens van uw kandidaat/kandidaten, voor welke prijs uw kandidaat in aanmerking komt en een uitgebreide motivatie.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.